Bølger i Drammen

Podkasten Bølger i Drammen er en kanal der engasjerte og inspirerende gründere, ledere og andre initiativtakere forteller om det de brenner for og driver med. Om du enten er interessert i hva som rører seg i Drammensområdet eller generelt lar deg inspirere av engasjerte mennesker er dette en podkast det er verdt å lytte til. Podkastvert er Inger-Lise Gårdsrud som selv er gründer av selskapet inWaves. Hun har jobbet med ledelse i mange år og kaller seg ledernerd og elsker å høre om og ta del i andres engasjement.

Podkast episoder

Drammen har fått sin egen podkastfestival! Og det er det Anders og noen til å takke for. Første avholdelse var 24.-25.august 2022 og der hadde Bølger i Drammen og andre en liveinnspilling. Anders har mye trøkk og er en kreativ og engasjert mann. Han er gründer av selskapet Tinkr og politiker.

Maria er gründer av selskapet Coleapri sammen med sin far. Visste du at over 25% av verdens energi går til pumper? Coleapri har nå utviklet en teknologi som kan redusere energiforbruket med 90%. Coleapri holder til i Vestfossen og har globale ambisjoner. Hun forteller også om et pumpende hjerte for gründerskapet og behovet for støtte underveis.

Helene har nettopp startet som gründer & CEO i SmudFood og ønsker med et brennende engasjement å bistå travle familier med å få hverdagsmaten på bordet på 15 minutter! I tillegg har hun en spennende historie det er verdt å lytte til. Rett og slett en kul dame med gode og ambisiøse mål.

Janne er CMO i Miljø Norge og forteller hvordan de skal bidra med det grønne skiftet og hvordan de har startet med å få brannslukkere inn i et sirkulært løp. Hun forteller også om hvordan hun kjempet seg til å få denne jobben da hun var overbevist om at det var dette hun skulle jobbe med.

Dominic er gründer av Imara og forteller om hvordan iverksette og balansere gründerdrømmen og livet som skjer samtidig. At nøkkelen til suksess er alltid å huske hensikten for din gründerdrøm, slik at du kan håndtere selskapet støtt i alle slags bølger!