Einar Nilsson er maler og fargeentusiast i "Tid for hjem" på TV2. På Boligmesse holder han foredrag om farger. Foto: Britt Embry.

Bolighelg i Drammenshallen

Nordmenn tar godt vare på boligen sin, og det finnes mange kilder til inspirasjon og fagkunnskap om oppussing og nybygg. Kommende helg kan drammensere ta turen innom Drammenshallen.

Da arrangeres Boligmesse og en lang rekke spennende utstillere og foredragsholdere vil bidra til en innholdsrik helg.

Det er ingen tvil om at nordmenn elsker å pusse opp. I underkant av 100 millioner kroner ble brukt til å forbedre norske boliger i 2021.

– Skal du bygge nytt, har planer om å pusse opp eller trenger litt inspirasjon? spør Jon Egil Kraggerud, prosjektleder i Compass Fairs som arrangerer Boligmesse.
– Da bør du legge turen innom Drammenshallen til helgen. Jon Egil forteller at en rekke utstillere forbereder flotte stands og tar med seg fagekspertene når de skal delta på Boligmesse.

– Hos oss får publikum oversikt over produktnyheter og kan gjøre mange gode messekupp. Jon Egil oppfordrer også de besøkende til å benytte den fagkompetansen som finnes hos utstillerne.

“Vinn ditt nye hjem” til 1,7 millioner kroner

Prosjektlederen gleder seg til trekning av delfinalist i årets store messekonkurranse.
– På søndag trekker vi én delfinalist fra messen i Drammen som blir med i hovedtrekningen av et helt hus mot slutten av året, kan Jon Egil fortelle. Fiskarhedenvillan har i år sponset messekonkurransen med et byggesett av husmodellen Solstorm. Verdien er hele 1,7 millioner kroner og inkluderer blant annet solceller på deler av taket! Det er bare 20 delfinalister gjennom året, så sjansen for å vinne er ganske stor.

Deretter blir det quiz, og fire flotte premier til en verdi av kr 88 000,- blir delt ut i Drammenshallen. Deltakerne kan vinne både spabad, varmepumpe, alarmpakke og strømmetjenester for et helt år.

Interessante foredrag

Kjersti og Einar fra “Tid for hjem” på TV2 holder inspirasjonsforedrag. Kjersti deler erfaringer og gir eksempler på planlegging av uterom og forandringer i hjemmet. Einar snakker om fargenes betydning. De to holder også et felles foredrag hvor de svarer på spørsmål de har samlet fra seerne gjennom flere år. Denne helgen kan du også få tips til strømsparing og få kunnskap om planter innendørs – for bedre luftkvalitet og dekor.

Egen barnepark er åpen i messehallen hele helgen, og messekafé med både lunsj og noe godt til kaffen innbyr til en liten pause underveis.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *