Denne artikkelen sto på trykk i Byavisa Drammen i februar 2012.
Eller nærmere bestemt 10.000 kroner. Mirjam Ødegård i Kakemomsen brukte rundt 100 egg og fem kilo smør da hun skulle lage kaken.
– Det er gode kunder av meg som har bestilt den. De bestilte forlovelseskaken av meg også, så de var tydeligvis fornøyde, sier Mirjam.
– Forlovelseskaken besto av tre etasjer, og kaken til bryllupet har fem. Den inneholder det samme – sjokoladekake, mandelbunn, sjokoladekrem og eggekrem.
Alt på kaken er spiselig, så nær som støvbærerne på blomstene. Hver eneste blomst har Mirjam lagd for hånd av marsipan.
– Det er et utenlandsk par som skal gifte seg, og som har bestemt fargene. Vi som er fra Norge vil nok forbinde det med 17. mai.
Det er snart ett år siden Mirjam flyttet kakefirmaet sitt til Mjøndalen fra Åssiden. Her har hun stor plass og to ansatte. Akkurat i disse tider er det høysesong for bryllupskaker, og de kommer i tillegg til den jevne strømmen av kakebestillinger til bursdager, dåp og andre feiringer.