Anders Nordstad og Margit Fausko

De viktige spørsmålene om mat

Kan det bli sult i Europa og Norge? Hva er matsikkerhet? Hvordan fungerer markedene for mat? Finnes det alternativer til jordbruksoppgjøret?

Hva slags mat bør vi produsere? Er økologisk et reelt alternativ til konvensjonelt? Har vi et importansvar? Hvorfor er ordskiftet om mat så ekstremt polarisert? Spørsmålene er mange – og viktige.

Anders Nordstad er siviløkonom og meningsytrer med populær blogg/facebookside. Tidligere kornhandler, middelmådig profesjonell fotballspiller og generalsekretær i Norsk Bonde- og Småbrukarlag. Prøver seg nå som forfatter av boka med arbeidstittel: Mat – ærlig talt.

Margit Fausko har vært engasjert for mat og jordbruk i mange år, blant annet gjennom engasjement i Alliansen ny landbrukspolitikk, og for tiden som medlem av internasjonalt utvalg i Norsk bonde- og småbrukarlag. Hun er utdannet agroøkolog ved NMBU og jobber i rådgivingsselskapet Green House, hvor hun har ansvar for matsystem og bærekraft.

Live-innspillingen av podkasten starter 11. oktober kl. 18:30 på Intimscenen i 1. etasje på Drammensbiblioteket. Gratis inngang!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *