Hans Martin Jørgensen, partner og advokat i Deloitte.

Deloitte Advokatfirma kåret til nummer én innen internprising

For 18. år på rad har International Tax Review kåret de ledende selskapene innen skatt og internprising i en rekke land. Over tusen bedrifter har blitt vurdert, og den 15. september ble det klart at Deloitte Advokatfirma får topplasseringen i Norge og prisen “Transfer Pricing Firm of the year”.

Ikke bare i Norge, men i alle nordiske land, har Deloittes advokatfirmaer blitt kåret til nummer én innen internprising.

Partner og leder for Deloittes internprisingsavdeling, Hans Martin Jørgensen, ser på prisen som en stor anerkjennelse av selskapets kompetanse og posisjon i markedet, ikke bare i Norge, men i Norden som helhet.

-Jeg er stolt og glad for at vi vant denne prisen. Det oppleves som en stor anerkjennelse av vår kompetanse og posisjon i markedet, sier Jørgensen.

Han påpeker at firmaet jobber tett og som ett team på tvers av de nordiske landene for å kunne tilby best mulig tjenester internasjonalt.

-Det finnes mange forskjellige priser, men denne regnes av de fleste på feltet som den mest prestisjefylte, og derfor er dette veldig stas. En slik pris må deles med alle våre ansatte som har bidratt til å gjøre dette mulig, avslutter han.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *