Nye partnere i Deloitte: F. v.: Hans Ragnar Berg, Marit Helland og Hans Ola Haavelsrud.

Deloitte henter tre nye partnere

Deloitte styrker laget med erfarne partnere fra RSM Norge, Capgemini og Alvarez & Marsal.

De nye partnerne tiltrådte i september. CEO i Deloitte Norge, Sjur Gaaseide, er svært fornøyd med de tre nye partnere i Deloitte.

-Vi er stolte over å annonsere at vi nå har ansatt tre nye ledere i ulike deler av vår virksomhet. Rekrutteringene av Marit, Hans Ragnar og Hans Ola viser at Deloitte er en attraktiv arbeidsgiver på tvers av fagdisipliner, og at vi lykkes med å få tak i de rette folkene selv i et krevende arbeidsmarked. De nye partnerne er engasjerte og dyktige ledere som jeg er sikker på at vil utgjøre en forskjell for oss fremover, sier Gaaseide.

Dette er de nye partnerne:

Hans Ragnar Berg tilrer som ny partner og leder av selskapets Assurance-avdeling. Han er utdannet siviløkonom på BI med spesialisering i bedriftsutvikling. I tillegg har han en master i regnskap og revisjon fra NHH og er statsautorisert revisor. Bak seg har han 20 års erfaring fra revisjonsselskapet RSM Norge hvor han har vært partner fra 2012 og daglig leder fra 2014.

Marit Helland begynner som partner i Deloittes konsulentavdeling, og skal jobbe på Deloitte sin satsning på data og kunstig intelligens. Hun har 20 års erfaring fra konsulentbransjen og kommer rett fra Capgemini der hun hadde ansvar for offentlig sektor i Insights & Data Norge. Helland er utdannet lærer, og har en bachelor i informasjonsteknologi fra den Polytekniske Høyskolen i Oslo.

Hans Ola Haavelsrud starter som partner i Financial Advisory der han vil få ansvaret for å utvikle tjenesteområdet Value Creation Services, som hjelper investorer og selskaper gjennom M&A- og transformasjonsprosesser. Han skal også lede Deloittes restruktureringsteam, som hjelper klienter med hurtig forbedring av likviditet og/eller lønnsomhet. Han er utdannet ved London School of Economics (BSc og MSc) og har en Executive MBA i Finans og finansanalytiker-sertifisering fra NHH. Før Hans Ola kom til Deloitte ledet han Oslo-kontoret til Alvarez & Marsal, der han jobbet med operasjonell restrukturering og M&A relatert rådgivning for Private Equity.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *