Denne helgen kan du få inspirasjon til vinterens oppussing

Kommende helg er det boligmesse i Drammenshallen. Det er ventet så mye som 9.000 besøkende. og nærmere 100 utstillere skal gi innbyggerne i Drammen og omegn eksperthjelp og inspirasjon til sine oppussingsprosjekter.

Vi nordmenn elsker å bruke høst og vinter på å pusse opp, male, fikse, og oppgradere hus, hytte og utemiljø. I disse tider er mange forsiktige med pengebruken, og ønsker å sikre at hver krone blir brukt fornuftig.

Folk er opptatt av å sondere  markedet, få inspirasjon, tips og råd fra eksperter, se og ta på produkter, før de investerer.

-Dette gjør Boligmesse til et ideelt sted, sier Jon Egil Kraggerud, prosjektleder for Boligmesse.

Med vinteren i anmarsj og den økende viktigheten av å gjøre smarte økonomiske valg, inviterer Boligmesse deg til Drammenshallen nå til helgen. Utforsk en verden av muligheter for hjemmet ditt, hytta eller andre boligrelaterte prosjekter. Du får en unik sjanse til å gjøre fornuftige innkjøp og oppsøke ekspertise til både store og små prosjekter. Det trenger ikke
nødvendigvis “koste skjorta”.

Eksperthjelp og inspirerende løsninger

Boligmesse handler ikke bare om gode kjøp, men også om å gi deg tilgang til ekspertise som kan veilede deg gjennom dine bolig og hytteprosjekter. Fordi – Boligmesse har virkelig “alt til din bolig”.
Med et mangfoldig utvalg av utstillere som tilbyr alt fra tak, vegger, gulv og fundamentering til møbler, byggevarer, elektronikk og interiør, er Boligmesse det ideelle stedet for å få inspirasjon og profesjonell veiledning. Uansett om du planlegger å gi hjemmet en ansiktsløftning eller gjennomføre større prosjekter, er ekspertene til stede for å hjelpe deg.
-Vi ønsker å understreke at målet vårt er å gi folk en sjanse til å forbedre hjemmene sine uten å gå på bekostning av kvalitet eller økonomi, legger Jon Egil til.

Smarte innkjøp

Enten du planlegger små forandringer eller større oppgraderinger, gir Boligmesse deg tilgang til over 90 utstillere, som gir deg alt fra inspirasjon, eksperthjelp og gode messekupp du ikke finner andre steder denne helgen.
Stadig flere søker en balanse mellom å forbedre hjemmet sitt og å ta ansvarlige beslutninger. Boligmesse setter fokus på denne problemstillingen ved å gi deg muligheten til å gjøre kloke innkjøp som gir verdi for pengene.

Aina Sollie Steen kommer!

Boligmesse har spennende foredragsholdere på scenen hele helgen om ulike tidsaktuelle og informative temaer mange drar god nytte av. Interiørdesigner Aina Sollie Steen fra “Sommerhytta” på TV2 kommer, og skal holde foredrag fredag og lørdag. Hun skal gi bort sine beste interiørtips til dine kommende prosjekter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *