Dette er ditt digitale nabolag

Hele Drammen har fått sitt eget digitale nabolag her på BY Drammen. Enten du bor på Konnerud, Åssiden, i Svelvik eller Mjøndalen – på menylinjen eller på kartet til høyre finner du ditt nabolag der du selv kan skrive, og lese hva andre i nabolaget skriver.

Vi synes også det er hyggelig å høre om det som skjer i Øvre Eiker og i Lier, så de har fått egen side også.

Kanskje du har en hyggelig historie å fortelle om nabolaget ditt. Kanskje er du med i en forening og vil fortelle om den. Eller du er turnleder og vil vise frem flinke barn. Har du en fin hage og vil dele hagetips? Er katten din borte? Er det et arrangement du vil dele? Fikk du tatt et fint bilde av solnedgangen på kveldsturen? Vil du skrive blogg?

Ikke vet vi – dette er deres side, og den kan dere fylle med alt dere ønsker. Vi gleder oss til å få innblikk i nabolagene i byen, og lese om hva dere er opptatt av.

Respektfullt

Noen regler må vi ha, i og med at dette er en redaktørstyrt avis. Alle innlegg vil gjennomgås av en moderator, for vi ønsker en hyggelig og respektfull debatt.

Er du uenig i et innlegg, kan du kommentere saken, men ikke personen.

Bilder av mennesker kan ikke publiseres uten at vedkommende godkjenner det. Barn må ha foresattes godkjennelse.

Kjøp og salg foregår ikke på disse sidene, det vil opprettes en egen side for dette.

Fremgangsmåte

Sånn ser skriveskjemaet ut.

For å få forfatterrettighet på Lokalportalen, må du tegne abonnement til 99 kroner i måneden. Da kan du skrive så ofte du vil, og ha full tilgang til sakene på både Lokalportalen og Næringsportalen. Øverst på siden finnes en knapp der det står «Skriv her». Når du klikker på den, får du en registreringsform. Fyll ut denne, og du vil motta en e-post med et passord. Passordet bytter du når du følger lenken i e-posten. Deretter går du inn på Lokalportalen igjen, trykker «Skriv her». Her må du logge inn med brukernavn og passord, og så kan du skrive i tekstskjemaet med teksten du vil publisere. Nederst på skjemaet kan du laste opp bilder. Det er også en klikkemeny der du kan angi hvor du vil at innlegget skal publisere, men det er ikke nødvendig at du husker på det.

Når du er fornøyd med innlegget, trykker du «Submit», og teksten lander hos moderator. Om moderator finner teksten helt i orden, blir den publisert. Om noe er uklart for moderator, vil du få en melding om det. Trenger du hjelp til å skrive et innlegg, eller har andre spørsmål, kan du sende en e-post til [email protected]. Vi hjelper deg gjerne.

Artiklene kan selvsagt deles på sosiale medier og der du måtte ønske sånn at så mange som mulig får se innlegget ditt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *