70-TALLS: De voksne i barnehagen var særdeles discopyntet. Fra venstre: Anna Sara Persson, Tine Jakobsen, Ida Kathrine Hindley, Kim Alexander Ottesen og Anne Karin Tveter. 

Discoløver på Bekkevollen

Denne artikkelen sto på trykk i Byavisa Drammen i februar 2013.

Det manglet ikke på glitter og glam da Bekkevollen barnehage arrangerte disco forrige fredag.

Barnehagen markerte avslutningen på en periode med musikk i fokus med et disco a la 70-tallet, og det er vanskelig å si hvem som hadde det morsomst: barna eller de voksne.

AVSLAPPET: William Langaard Mikkelsen har fått på seg discoklær med glitter på og glitterhatt. Her slapper han av litt før det braker løs på dansegulvet.

Musikkprosjektet har vart tre februaruker, og har rommet noe for en hver aldersgruppe i barnehagen. De aller minste har hatt rytmeinstrumenter, panfløyte, bevegelse og dans, barnesanger og popmusikk, mens de større barna har blant annet laget egne instrumenter, og hørt på musikk fra forskjellige land.

– Jeg tror ikke barna visste mye om disco fra før, men alle liker veldig godt fengende musikk, og noen har en innlevelse og rytmesans som bare er fascinerende, sier leder ved barnehagen, Anne Karin Tveter.
– Selv de aller minste viser en stor glede ved å bevege seg på sin måte, enten ved å klappe eller vrikke forsiktig på seg.

Hun forteller at Justin Bieber er en favoritt hos mange av de 110 barna som går i Bekkevollen barnehage.

Bandet RÅJM spilte noen sanger, og det var stor stas for barna. Det var discofiserte versjoner av Bjørnen sover og Bæ bæ lille lam, som barna kjente godt – og de sang med.

BANDET: Bandet heter RÅJM, og bandmedlemmene er fra venstre: Runar Eckholdt, Aadne Olsen Herlo, Jamie Christian Hindley. Guttta er 13 år, og går i 8. Klasse på Svensedammen ungdomsskole.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *