Dobling av antall lag på Åssia håndballcup

-Møt opp og hei på lagene i Berskaughallen til helgen! Det er oppfordringen fra Åssiden IF. 124 kamper skal gjennomføres, og første kamp er fredag kl. 17.30.

-Vi håper og tror at det vil bli mange besøkende til Berskaughallen for å oppleve store smil og idrettsglede i skjønn forening, sier Ingrid Rørlien, sportslig leder og  håndball- og barnefotballkoordinator.

Åssia Håndballcup 2024 går av staben 5.-7. januar, og er andre utgave av cupen. Første året var i 2023, og da var det totalt 30 påmeldte lag i alderen G/J 11-16 år. I årets utgave er det utvidet alderstrinn, og det er 78 påmeldte lag i alderen 9-14 år, gutter og jenter.

Totalt 124 kamper skal gjennomføres, og det starter fredag kl 17.30 og holder på til søndag kl 19.00.

-Vi har også cirka 100 frivillige som er i sving i løpet av helgen. Dette er oppgaver som er alt ifra kiosk-vakt, til sekretariat og parkeringsvakt. Uten våre frivillige kunne vi aldri gjennomført på denne måten – så de er en stor grunn til at vi får til dette, sier Ingrid.
-I tillegg har vi cirka 30 dommere fra egen klubb som skal bidra til at kampene kan gjennomføres! Uten dommere, ingen kamp.

Målet er at Åssia Håndballcup med tiden skal bli en voksende cup som den perfekte kickstarten på et nytt håndballår.

-Vi gleder oss stort til årets cup, og ikke minst ta imot så mange lag på Åssia, sier Ingrid.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *