Alpenhaus kommer til Drammen. FOTO: PIXABAY

Drammen – bokstavelig talt

Delte meninger

Nå kommer det snart enda ett nytt utested i Drammen. Vel, det ligger vel i bynavnet at det skal være bra med utesteder. Spørsmålet er om man snart når et metningspunkt. Og akkurat det er det sikkert DELTE MENINGER om. 

Helge Helgesen

Jeg skal ikke spå, hadde jeg kunnet det hadde jeg vel hatt mer flaks i for eksempel Lotto. Men det kan jo uansett bli spennende med Alpenhaus på Strømsø. Men med det velklingende navnet burde stedet vel kanskje ikke ligge på flatlandet. Men hva gjør vel det, om det blir koselig og trivelig.

Men tilbake til det faktum at det er rimelig mange utesteder i Drammen.

Vel, utesteder, det er vel egentlig innesteder. Og det er mange puber i tillegg.

Man kan velge så det holder. Der borte hvor dette nye Alpenhaus da kommer, får jo da i alle fall tre steder på et særdeles lite område, pluss ytterligere steder om man beveger seg i Tollbugata i retning Strømsø torg.

Alpenhaus, Skjenkestua og Kings Arms, de to siste for lengst på plass og trivelige steder. Skjenkestua nesten et Alpehus det også.

Vi drammensere skal være stolte av alle stedene vi har og ikke minst får i tiden som kommer.  

Men det er jo viktig at vi bruker stedene også, så de ikke forsvinner igjen.

En ting det definitivt er DELTE MENINGER om, det er det faktum at noen av de nye stedene ikke har AASS på tapp. Når man er i byen med landets eldste bryggeri, bør man faktisk støtte opp om det. Det burde det egentlig ikke være noen DELTE MENINGER om.

Aass jobber jo med å få utvidelse av bryggeriet, produsere mer, uten å måtte flytte produksjon til utlandet. Men da er det snakk om utvidelser, utslippstillatelser og masse rart som i alle fall jeg ikke forstår noe som helst av.

Vi må da pinadø kunne legge alt til rette for vårt eget bryggeri. Våkn opp!!

Helge Helgesen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *