Foto fra GU-Media

Drammen må våkne opp!

Tekst: Eduard Werner/Leder i GodsetUnionen

Torsdag 9.mai er det duket for storoppgjør på Marienlyst stadion når Strømsgodset tar imot Lillestrøm til 4. runde i cupen.

Det er Kristi Himmelfartsdags, som betyr at de aller fleste har fri denne dagen. Jeg oppfordrer alle som har tilhørighet og følelser for byen vår til å møte opp på kamp og heie drammens stolthet Strømsgodset fram til en ny cupfinale.

Cupen er den letteste veien mot et trofe og Europaspill, og hvis dette skal bli en realitet må drammenserne våkne opp og komme seg på kamp.

Alle mann til pumpene

Godset fortjener all den støtten de kan få etter en forrykende start på årets sesong. Det er mange år siden vi åpnet sesongen såpass sterkt, og GodsetUnionen merker mer engasjement og trykk nå enn på lenge både på borte og hjemmekamper, gnisten er tent. Det er desto viktigere å trykke til fra tribuneplass nå på torsdag fordi vi møter Lillestrøm som kommer til å stille mannsterke på bortefeltet. Vi trenger alle mann til pumpene hvis vi skal vise hvem som er sjefen i Drammen.
Bli med å representer klubben, byen og hele det fellesskapet som Strømsgodset er for Drammen. Vi er på god vei mot den sjette kongepokalen i klubbens historie og vi trenger akkurat din hjelp fra tribuneplass. Uten deg er vi en mann mindre og din støtte betyr mer enn du tror.
Ta med familie, venner og naboer og bruk to timer av fridagen din på Gamle Gress. Kamp er best på stadion. Leve Godset!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *