Drammenselva Rundt – familien Terjesen er med for sjette gang

Familien Terjesen har deltatt på Drammenselva rundt hele fem ganger. Store og små storkoser seg, med både løypa, quizen underveis og ikke minst ispausen i Mjøndalen.

Christine Moen Hansen i Bedriftsidretten Buskerud har intervjuet Tonje Viste Terjesen. 

Hvorfor er dere med på Drammenselva Rundt?

-Dette er ett supert arrangement der man virkelig kan inkludere hele familien. Løypen er flat og fin, og gir både barn og voksne en mestringsfølelse når man kommer i mål. Det er god stemning i start- og målområdet med fantastiske mennesker som jobber der og vet å skape den gode stemmingen.

I fjor syklet Aurora (5 år) løypa helt selv, hvor den tidligere har blitt gjennomført i sykkelvogn. Hun lærte seg å sykle selv kort tid før Drammenselva Rundt, og hun gjennomførte med glans og sa: “dette er den deiligste turen som finnes, jeg er så fri”. Hun gleder seg veldig til årets tur!

Familier på tur, f. v.: Jon Henrik Terjesen (34), Tonje Viste Terjesen (39), Juliana Rynning (34), Roger Foss (42). Foran: Marcus Andreas Terjesen Foss (6), Oscar Johan Viste Terjesen (8). Bildet er fra 2019.

Hvor mange år har dere vært med? 

Vi har deltatt hele 5 ganger. Hvert fall Roger, Marcus og Oscar. Jeg har hatt noen graviditeter innimellom der og derfor ikke hatt mulighet til å delta hver gang.

Hva gir det familien å ha en aktiv Kristi Himmelfart sammen? 

Dette er noe vi alle gleder oss til hvert år, og ser frem til å gjøre sammen. I en hverdag der alle går på sine egne idretter og tidsklemma kan ta oss litt, opplever vi dette som en flott anledning til å tilbringe dagen sammen, og ikke minst for barna til å få en ordentlig følelse av mestring.

Hva synes du om løypa? 

Synes den er akkurat passe lang. Den gir foreldrene litt trening, men det viktigste er at den er gjennomførbar for barna. Det hjelper veldig for barna at den er flat og enkel, og de få stedene vi må bevege oss langs trafikkert vei, synes jeg det vises hensyn. Oppleves som trygt å sykle med barn. Flott at det er en liten is-stopp halvveis (torget i Mjøndalen), dette hjelper på og her er det også god stemning og moro for barna.

Er løypequizen en viktig del av turen for deres del? 

Dette er en artig del av turen og en fin motivasjonsboost for barna. Jakten på spørsmålene gjør det enkelt å få med barna videre dersom motivasjonen skulle dale litt. Det er også en flott anledning til å få hele familien til å samarbeide og finne ut av ting i fellesskap.

Ønsker du å delta på Drammenselva Rundt torsdag 18. mai?

Les mer på:

https://buskerud.bedriftsidretten.no/page/drammmenselvarund

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *