Bente Bostrøm

Du kan påvirke det som skjer med bydelen din

Onsdag kl. 18 er det bydelsmøte for Øren og Bragernes på Sanitetshuset nedenfor sykehuset. Møt opp, om du ønsker å orientere deg om hva som skal skje etter at sykehuset rives i 2025.

-Planlavdelingen fra kommunen kommer, og det gjør også de nye eierne av sykehustomta – Stor-Oslo Eiendom, sier Bente Bostrøm, som er medlem i nærutvalget for Bragernes og Øren. Hun er i tillegg leder for Drammen Sanitetsforening, og inviterer til det åpne møtet på arbeidsplassen sin.

-Stor-Oslo Eiendom vil informere om sine planer på de områdene de eier, men det er fortsatt noen kommunale områder som skal disponeres best mulig for innbyggerne, sier Bostrøm.

Knutepunkt

Et av de kommunale områdene er den store parkeringsplassen nederst på sykehusområdet mot parken. Her kan Bostrøm tenke seg et bydelshus – et knutepunkt for ulike innbyggertjenester og et møtested.

-Litt som Knutepunkt Strømsø, uten at vi skal kopiere det helt. Vi må ta hensyn til vår innbyggerprofil når vi planlegger, sier hun.

-Kommunen har også opprettet en høring for innbyggere, og fristen er 4. juni. Vi oppmuntrer alle som ønsker å komme med ideer og tanker rundt sykehustomta til å melde fra på kommunens hjemmeside.

Her er linken: Åpne innbyggerundersøkelsen

Bragernes

På agendaen for møtet i nærutvalget onsdag står også utviklingen for området fra Bragernes strand til enden av gågata.

-Vi vil se på ulike ting som kan gjøre det mer innbyggervennlig i dette området, sier Bostrøm.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *