LOPPEGENERAL: Jan Ingeberg er dugnadsansvarlig, og har oppgaven å samle foreldre til dugnadsarbeid i Konnerud Idrettslag.

Ekstralopper på Konnerud

Denne artikkelen sto på trykk i Byavisa Drammen i april 2016.

Nei, høsten har ikke kommet selv om Konnerud idrettslag holdt loppemarked i helgen. Det var rett og slett en test, i følge dugnadsansvarlig Jan Ingeberg.

–Vi fikk tilbud om å låne dette lokalet i andre etasje på Konnerudsenteret, og da satte vi i gang med innsamling av lopper, sier Jan Ingeberg, dugnadsansvarlig i Konnerud IL. 

GEDIGEN: Denne får neppe plass i armkroken i sengen, men kanskje kjøperen får plass i bamsens armkrok?

I løpet av 11 dager fikk idrettslaget samlet inn nok lopper til å fylle det store lokalet, og i tillegg organisert 50 frivillige til å hjelpe til under helgen. 

–Foreldregruppen i idrettslaget er helt suverene. Dette var ikke et obligatorisk dugnadsarrangement, men likevel klarte vi å stable alt på beina, sier Ingeberg.

–Under det vanlige loppemarkedet om høsten er det 100 frivillige i sving, og det er som om alle foreldre plotter det inn i kalenderen. Alle stiller, og det er vel derfor det går så greit.

På fredag ettermiddag sto det et par hundre mennesker i kø før de åpnet. Også på lørdag morgen var det kø.

–Det er de sedvanlige loppejegerne, de som samler på noe eller de som er ute etter spesielle ting. De styrter inn så fort dørene åpnes, og da er det rett bort til avdelingen de søker, sier Ingeberg.

–Og så er det de som virkelig trenger lopper, de som har lite penger og forsøker å få seg brukbare ting til en rimelig penge.

Restene etter helgens loppemarked blir etter hvert sendt til Fretex eller lagret til det store loppemarkedet som arrangeres i uke 34.

NOSTALGISK: En fin gammel gyngehest som venter på munter lek fra et lite barn.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *