Emils første tur i Finnemarka

Jeg har gått mange turer i fjell,skog og mark til alle årstider både til fots og på ski. Fordi jeg nesten alltid går alene, tenkte jeg det hadde vært fint med en firbent turkamerat.

Tekst og foto: Monica Østenengen 

Jeg har alltid ønsket meg en Jack Russell, de er så smarte og tøffe for ikke å snakke om utholdende. I september i fjor fikk jeg Emil og forelsket meg umiddelbart i den lille pelsklingen.

Bare 10 uker gammel introduserte jeg han til Finnemarka. Vi gikk fra Eiksetra om Garsjø til Grunnvannet. Han elsket å løpe i skauen og snuse på lyngen, men han ble fort sliten. Da puttet jeg han i hundesekken, der satt han å tittet ut. Mens vi vandret videre tenkte vi at dette er starten på noe fint.

“Du og jeg Emil “.

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *