En litt annerledes fotballpodkast

Tidligere fotballspillere Muhamed Keita og Kinni Grewal tar dere med på innsiden av fotballverden når de i sin podkasten snakker om høydepunktene fra Eliteserien. Fra kommende uke, tar de med resten av Europa også.

Med erfaring fra topp- og bunnklubb, utenlandske klubber og et nettverk med kjente og ukjente fjes i fotballverden.
Fotballprat med Kinni og Keita er en podkast til deg som ønsker å holde deg oppdatert om de siste hendelsene i fotballverden, til deg som ønsker å høre fra de som faktisk har spilt på toppnivå og til deg som vil ha morsomme og ærlige historier om hvordan fotballverden egentlig er.
I tillegg til å høre fra Kinni og Keita, har gutta gleden av å la deg få innblikk i hvordan aktive fotballspillers hverdag er. I podkasten vil det også dukke opp gjester fra forskjellige klubber. Det er allerede i sommer vært to Eliteserieprofiler på besøk. Det er Stabæks Nicolai Næss og Strømsgodsets Marcus Mehnert.
-Fotballprat med Kinni og Keita skal være en podkast som gir deg historier fra innsiden som vanligvis ikke dukker opp for hvermannsen. VI skal sørge for å gi vår ærlige mening om hendelser og svare på spørsmål lytterne måtte lure på, forklarer Kinni.
I tillegg til å by på sine egne meninger, sørger Kinni for å holde seg oppdatert rundt situasjonene i fotballgarderobene rundt omkring i landet. Info fra tidligere kollegaer og motstandere kommer godt med.
Fotballprat med Kinni og Keita er guttas første prosjekt sammen. Kinni jobber for tiden som lærer, mens Keita holder på med flere prosjekter og lurer fortsatt på hva han skal bli når han blir «voksen».
Fotballprat med Kinni og Keita er tilgjengelig på alle de ulike strømmetjenestene. Ny episode kommer etter hver fotball-helg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *