UBALANSE: Kamilla G. Hill leter etter ubalanse i kroppen til Alfhild Brenna. Til det bruker hun et bioresonansapparat.

Endelig et smertefritt liv

Denne artikkelen sto på trykk i Byavisa Drammen oktober 2012.

Alfhild Brenna (64) hadde en enkel overgangsalder, trodde hun. Men selv om de vanlige plagene som hetetokter og humørsvigninger var moderate, skjedde det store og smertefulle endringer i kroppen hennes.

Alfhild gikk til legen og fikk tatt prøver etter prøver på det meste som kunne feile henne. Magen var vrang, men verst av alt var smerter og søvnløshet. Prøvene ga ikke svar på noen ting.

– Jeg var fullstendig utslitt av smerter og det at jeg ikke fikk sove, sier hun.

– Denne situasjonen var veldig uvant for meg, som er vant til å være aktiv og klare det meste. Men smertene tok fra meg livsgnisten, og jeg orket ingenting lenger.

Smertene satt i leddene, eller der senene møttes. De opplevdes som brennende og uutholdelige. Legen kunne ikke gi henne svar på hvorfor det gjorde så vondt, og heller ikke hvorfor magen og fordøyelsen kom i ubalanse.

– Jeg tålte nesten ikke noe mat lenger, og utviklet også en sterk allergi mot hund og katt, sier hun, som har vært aktiv jeger og hundeeier i mange år.

SMERTEFULLE ÅR: Alfhild Brenna (64) har hatt mange smertefulle og søvnløse år. Nå har hun endelig begynt å få tilbake et godt og smertefritt liv.

Tilfeldig møte

En dag for et år siden var Alfhild Brenna på Gulskogen senter. Der hadde Kamilla G. Hill, homeopat og bioresonansterapeut, en stand på helsekostbutikken. Hun tilbød en halvtimes samtale og testing på bakrommet til kundene, og en av dem ble Alfhild.

– Jeg hadde nærmest gitt opp, sier hun.

– Jeg hadde vel nærmest godtatt at resten av livet mitt skulle bli sånn, smerter og søvnløshet.

For fire år siden ble hun uføretrygdet. En lang arbeidstid var over, og jobben i kantina ble for tøff.

– Det å bli uføretrygdet var tøft. Jeg ønsket ikke å se meg selv som så syk at jeg ikke kunne jobbe, sier Alfhild.

På bakrommet på helsekosten på Gulskogen ble Alfhild testet for vitaminer, mineraler og fettsyrer. Senere ba hun om en time hos Kamilla, som driver Energiklinikken på Bragernes. 

Mindre smerter

– Jeg mistenker at overgangsalderen ga kroppen til Alfhild et hormonelt sjokk, sier homeopat Kamilla G. Hill.

– Så jeg ga henne en solid kur med Belladonna. Etter to runder var smertene lettere å leve med. 

Senere fikk Alfhild avgiftet kroppen for blant annet tungmetaller.

Fordi Kamilla også er utdannet bioresonansterapeut, kan hun finne ubalanser i kroppen til Alfhild. Et apparat brukes til å sende bølger gjennom kroppen, og apparatet lager en lyd som skal være jevn. Ved ubalanse blir lyden mørkere eller lysere, og Kamilla kan se hvor energiene er blokkert. Og så behandler hun den delen av kroppen. I dag finner Kamilla en ubalanse i øverste del av ringfingeren til Alfhild. Det er energibanen eller meridianen til hælen, hvor Alfhild har operert etter at hun falt og knuste hælen.

– Jeg har blitt bedre etter hver behandling, sier Alfhild, som nå klarer å leve et godt liv. 

– Det er mye mindre smerter, og jeg sover igjen. Magen er også bedre, og jeg tåler flere og flere av matvarene jeg ikke tålte før. Men jeg må være forsiktig med ting som inneholder hvetemel, selv om jeg kan spise litt av det nå.

Ikke for alle

– Jeg er ikke sånn som er helfrelst på alternative behandlinger, sier Alfhild.

– Jeg tror ikke det virker like bra for alle. Akupunktur hjalp ikke meg, men det har hjulpet mannen min. Vi er forskjellige alle sammen, og jeg var kjempeheldig som har fått god hjelp av Kamilla.

Kamilla H. Gill har en lang, alternativ utdannelse bak seg, og er i tillegg utdannet innen det tradisjonelle helsevesenet. Dermed har hun solid bakgrunn når hun behandler.

– Vi trenger helt klart skolemedisin, sier hun.

– Men vi trenger også alternativ medisin. Derfor hadde det vært smart om man kunne ha samarbeidet for pasientens beste.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *