Flyr og Ving har inngått en avtale om charterflygninger

Avtalen innebærer at Flyr vil fly Vings gjester fra Norge til en rekke europeiske reisemål sommeren 2023.  Avtalen har en verdi på minimum 30 millioner kroner.

– Vi er stolte av at Ving har tillit til oss og vårt produkt. Vi ser frem til å gi Vings gjester den gode Flyr-opplevelsen, sier kommersiell direktør Thomas Ramdahl i Flyr.

– I Ving er vi opptatt av å gi våre gjester en behagelig og sømløs reise. Vi er også opptatt av at våre samarbeidspartnere setter gjestene i sentrum, og det er vi trygge på at Flyr vil gjøre, sier Marie-Anne Zachrisson, Country Manager Ving Norge.

Flygningene gjennomføres i perioden juni til september på rutene Oslo – Chania, Oslo – Tenerife, Stavanger – Palma, Trondheim – Palma og Bodø – Palma.

Flyrs nye forretningsmodell innebærer at vi diversifiserer ruteporteføljen og tilpasser kapasiteten til den sesongmessige etterspørselen. Det betyr at vi vil tilby flygninger for andre selskap i perioder med lavere etterspørsel og i tilfeller der vi mener det gir oss en merverdi.

Om Nordic Leisure Travel Group/VING 

Nordic Leisure Travel Group selger reiser fra Sverige, Danmark, Norge og Finland. I gruppen inngår reisearrangørene Ving Norge, Ving Sverige, Globetrotter, Spies, Tjäreborg, flyselskapet Sunclass Airlines samt hotellselskapet Hotels & Resorts, hvor egne hotellkjeder Sunwing Family Resorts, Ocean Beach Club og Sunprime Hotels inngår. Gruppen selger rundt 1 325 000 reiser i året. Ving ble grunnlagt i 1970 og er i dag Norges største reisearrangør.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *