GODSTOLEN: Magnhild Bergem har tatt plass i godstolen. Nå mangler bare kaffekoppen og en god bok – og hagen, selvsagt.

Flytt stua ut i sommer

Denne artikkelen sto på trykk i Byavisa Drammen i april 2016.

Trenden er at vi skal ha det like fint og komfortabelt ute som inne. Det gjenspeiler seg i hagemøbelsentrene.

Plantebørsen i Lier har kanskje det største utvalget i området vårt. Dette senteret står utenfor de store kjedene, og derfor har de et annet vareutvalg – alt fra rimelige løsninger til temmelig luksuriøse salonger og spisegrupper.

KOMFORT: Denne spisegruppen er Plantebørsen alene om å forhandle i Norge. Her kan man bli sittende langt utover natten på en varm sommerkveld.

–Når størrelsen på hagemøblene har blitt så stor som i dag, er det viktig at de tåler å stå ute gjennom vinteren. De færreste har plass til oppbevaring inne, sier Magnhild Bergem.

–Derfor går det veldig lite av ekte rotting nå, de tåler ikke å stå ute gjennom norske vintere. Kunstrotting tåler det, men det er lurt å dekke dem til med trekk gjennom vinteren. Og putene må selvsagt oppbevares i gode putekasser, sånn at de også bevares. I år har vi fått et bredere utvalg av hagemøbler i aluminium, noe som er lett å flytte på, og enkelt å oppbevare gjennom vinteren.

MODULER: Denne og flere andre salonger bygges opp av moduler. Dermed kan man bygge ut til ønsket størrelse.

Plantebørsen har salonger som passer til den minste balkongen og oppover. 

–Flere av salongene våre kommer som moduler, og da kan man jo kjøpe så mye man har plass til eller vil ha. Har du ikke plass til et hjørne, så blir det en fin sofa likevel, sier Magnhild.

Nyanser av grått og brunt/beige er fargene i år, og det finnes et stort utvalg av puter. Magnhild Bergem legger også vekt på at det skal være et godt utvalg tilbehør.

–Det er med tilbehøret at du setter farge på utelivet, sier Magnhild.

ROMANTISK: Denne gruppa er lys og lekker. Med rett tilbehør blir den søt og romantisk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *