Vilde Victoria Lassem

Fra Drammen til Nord Kypros

Med 15 år i bransjen som yogalærer og healer i Drammen endret drømmen retning og veien gikk til Nord Kypros.

Tekst: Vilde Victoria Lassem.

Gjennom flere år har jeg reist frem og tilbake mellom Norge og denne vakre øya som ligger innerst i Middelhavet, holdt retreats, stiftet nettverk og brukt mye tid på å bli kjent med naturen, menneskene og lokal befolkningen. En god research gjennom lang tid, hvor hjerte og intuisjon viste veien. Jeg ble forelsket i kulturen, det rolige livet, naturen og ikke minst klima. En drøm begynte sakte men sikkert å melde seg og i starten av 2024 ble valget tatt: jeg ville satse på Afrodite sin øy med jevnlige Time To Heal retreats ved siden av å skape miljø for holistisk helse og yoga.

Jeg har funnet det perfekte stedet!

Området Sea Magic Park er stedet hvor jeg skaper nye muligheter for Time To Heal Retreats. Som en liten landsby med idyll herfra til månen og tett på havet både bor og jobber jeg ved siden av å bygge videre på egne prosjekter. Jeg har gått inn som spa manager på området hvor også et av Nord Kypros’es eldste og dyktige utbyggerfirma har sitt hovedkontor. Sammen hjelper vi hverandre og litt etter litt skal området tilrettelegges enda mer for et vakkert yoga og meditasjons miljø.

Retreat i juni

Den 8.-15. juni åpner jeg dørene for ny tur med en ny gruppe som ønsker yoga, avslapning, deilig varme i en nydelig luksus villa hvor alt er tilrettelagt – en stress fri uke i ett med sol, strand og vakre bassengområder med frodige hager. Måltidene er nøye planlagt for en naturlig detox av kroppen – spa behandlinger og tyrkisk bad er tilgjengelig og hvor ny energi og balanse vil gjenvinnes! Om du savner sol og sommer etter den lange vinteren her i nord, er dette arrangementet kanskje noe for deg?

Her vil jeg med det jeg kan best og med mine evner hjelpe deltakere på vei mot helhet og balanse. Det er lagt opp til små intime retreats som gjør gruppeenergien mer harmonisk og på steder der jeg opplever energi som viktig – for deg som er i utvikling og virkelig ønsker en forandring i livet!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *