Konnerud Skolekorps
En av korpsets medlemmer som dirigerer hovedkorpset

Fullt hus i nyoppusset lokale

Konnerud skolekorps høstkonsert i Harmonien hang i en tynn tråd, men endte opp som en stor suksess med fullt hus og en strålende konsert.

I hele høst har Konnerud Skolekorps øvd inn repertoaret som skulle fremføres på denne konserten. Det var dermed knyttet stor spenning til om lokalet ble ferdig til tide. Flere andre konserter som skulle vært i Harmonien måtte flytte i siste liten.

Men tak og vegger ble akkurat ferdig i tide til konserten på søndag. Gulvet skal også byttes før jul, så søndagens konsert kan fort ha vært den siste på dette gulvet. Harmonien ble bygget i 1900 og trenger en oppfriskning, men allerede begynner dette å se ut som en flott oppgradering.

På søndagens utsolgte konsert kunne man se alle korpsene i Konnerud Skolekorps. Her har akkurat aspiranter og juniorer fremført “Historien om de tre små fisk”, med allsang fra salen.

I anledning Disneys 100års jubileum har hovedkorpset øvd inn flere Disney-sanger, og det ble fremført sanger fra blant annet Løvenes Konge, Aladdin, Ratatouille og Jungelboken.

Flere av sangene hadde også innslag med maskoter. Her kunne man se flere juniorer og aspiranter utkledd som pumaer, aper, rotter og bjørner – men også noen voksne elefanter.

I pausen ble det tid til både lodd, pølser og kakesalg.

Men de fleste musikantene var kanskje gode og mette. Før konserten fikk nemlig medlemmene en velfortjent middag på Jonas B Gundersen.

Da korpset booket lokalet før sommeren så lokalet slik ut. Nå har alt utenom gulvet blitt pusset opp.

Konnerud skolekorps gleder seg til å komme tilbake, men neste anledning i dette kvartalet blir på hovedscenen til Drammen Teater i april 2025. Da fyller nemlig korpset 70 år.

Før den tid er neste mulighet til å høre Konneruds flinkeste barn og ungdom på deres tradisjonelle julekonsert i Konnerud kirke, lørdag. 16. desember.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *