Grønt lys for idretten

Idrettskretsene i Vestfold og Telemark, Viken og Innlandet har fått 10 millioner av Sparebankstiftelsen DNB til tilskuddsordningen Grønt lys for idretten.

Tilskuddsordningen Grønt lys for idretten har som mål å få ned energiforbruket til idrettsanlegg i Telemark og Vestfold, Innlandet og Viken. Dette skal gjøres ved å legge om fra lyskilder med eldre teknologi til LED-belysning med styringssystem.

Idrettsanlegg som er støtteberettiget er lysanlegg utendørs som kvalifiserer til spillemidler. Det må forberedes en spillemiddelsøknad til prosjektet dere søker støtte til. Ta kontakt med idrettsråd og kommune ved behov.

2022 var året hvor energiprisene gikk til himmels. Vestfold og Telemark idrettskrets, Innlandet idrettskrets og Viken idrettskrets gikk derfor sammen for å søke midler med mål om å få ned energiforbruket til idrettsanlegg i de tre respektive fylkene.

Vi har blitt tildelt 10 millioner kroner fra Sparebankstiftelsen DNB til å støtte idrettsanlegg som ønsker å skifte belysning til LED-lys med styringssystem. Se kriterier for mer informasjon om hvilke anlegg som kan støttes.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *