Benjamin Marthinsen og Eli Rebekka Haugen, Petter Nohr og Herman Winger Ramm, programleder Cathrine Fossum, Håvard Skille Midtgård og Leona Halset Williams, og Patrick Gjertsen Hernæs og Heidi Stangjordet. Foto: TV 2/Per Christian Lind.

Her er deltakerne i årets sesong av «Sommerhytta»

TV 2-suksessen «Sommerhytta» har premiere i april. I år er det fire unge deltakerpar som skal konkurrere om å vinne sin sommerhytte på Myllatunet i Nordmarka i Lunner kommune.

Det er moderne og miljøvennlige hytter i vakre omgivelser med natur og mange muligheter som møter de fire deltakerparene i årets sesong av «Sommerhytta». Myllatunet ligger i Nordmarka i Lunner kommune på Hadeland, hvor man kan boltre seg i ulike fritidsmuligheter hele året og nyte naturen rett inn i stua.
I ti uker skal de fire deltakerparene gjennom omfattende oppussing, konkurranser, og inspirerende utfordringer både inne og utendørs. Hver torsdag er det ukefinale, der ukesvinnerne får en gullhammer. Det laget som står igjen med flest gullhammere i finalen, vinner sin helt egen sommerhytte til odel og eie.
Hvem finner de smarteste løsningene? Og hvem har de beste snekkerferdighetene, og er det noen av deltakerne som har grønne fingre og geniale løsninger for hagen? Det er mye som står på spill når fire par konkurrerer om å vinne sin egen hytte.

Her er deltakerparene i årets sesong av «Sommerhytta»

Eli Rebekka Haugen (24) og Benjamin Martinsen (25).
Relasjon: Kjærester og samboere.
Bosted: Bor i Oslo. Eli er fra Trondheim og Benjamin er fra Drøbak.
Eli studerer grafisk design og jobber som servitør, mens Benjamin driver et eget grafisk design-firma sammen med en kompis.
Eli og Benjamin har vært sammen i to og et halvt år, og møttes da de begge studerte mediedesign i Volda. Stilmessig foretrekker paret en god miks av nytt og gammelt.

Herman Winger Ramm (32) og Petter Nohr (33).
Relasjon: Bestevenner.
Bosted: Oslo
Herman er kreatør og tekstforfatter i et reklamebyrå og Petter jobber som administrasjonskoordinator. Herman og Petter har vært bestevenner i 13 år, og Petter er fadder til Hermans barn. Paret har masse vennekjærlighet for hverandre. Stilmessig har Petter fokus på kos med et rikt utvalg av pledd og pynt, mens Herman er mer vågal og spenstig med mye farger.

Leona Halset Williams (27) og Håvard Skille Midtgård (23).
Relasjon: Kjærester og samboere.
Bosted: Drammen.
Leona er barnehagelærer og Håvard er kjøkkenselger.
Leona og Håvard har kjent hverandre i sju år og vært kjærester i tre år. Det er et par med mye energi som er glade i fysisk aktivitet og har et sterkt konkurranseinstinkt. Stilmessig har de en blanding av moderne og klassisk stil, lunt og naturlig. De liker å kombinere ulike materialer og farger.

Heidi Stangjordet (28) og Patrick Gjertsen Hernæs (27).
Relasjon: Kjærester og samboere.
Bosted: Hamar.
Begge jobber i barnehage, Patrick som pedagogisk leder og Heidi som fagleder. Heidi og Patrick er et nytt og nyforelsket par med mye følelser. Stilmessig er paret fascinert av interiørstilen fra 1970-tallet, og har mange brukte møbler fra denne perioden hjemme hos seg selv. På hytta ser de for seg panel, muligens i lyse pastellfarger.

Programleder er Cathrine Fossum, og de tre ekspertene er hageekspert Finn Schjøll, interiørdesigner Aina Sollie Steen og snekker Lars Fossum.
«Sommerhytta» vises mandag til torsdag i ti uker, og har premiere mandag 24. april

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *