Her er merkevarene vi vil anbefale

YouGov BrandIndex lanserer nå listen over Norges mest anbefalte merkevarer i 2022. Toyota er nok igjen Norges mest anbefalte merkevare og Klarna er årets høydehopper.

YouGov BrandIndex teamet har sett nærmere på hvilke virksomheter og merkevarer som er gode på å skape ambassadører, altså tilfredse kunder som vil anbefale disse videre til venner og bekjente. Toyota er nok igjen Norges mest anbefalte merkevare.

Bilindustrien er generelt flinke til å skape merkevareambassadører og vi finner hele seks bilmerker på topp 10-listen. 81,5 prosent av Toyotas kunder vil anbefale Toyota til venner og bekjente og inntar derfor igjen førsteplassen på YouGovs Recommend-rangering 2022. Volvo tar andreplassen med en score på 80,7 prosent, foran Mercedes-Benz med en score på 77,1 prosent. De tre bilmerker har fått selskap av Skoda, Audi, BMW på fjerde-, femte- og sjetteplass.

Fire merker fra andre sektorer har fått plass på topp 10-listen. Zalando ligger på sjuendeplass, mens Ving, etter noen harde år under Corona-pandemien, kommer inn på en åttendeplass med en score på 71,4 prosent.

Obs Bygg tar niendeplass og Komplett tiendeplass.

Klatrerne

Klarna har forbedret sin Recommend-score med 5,9 prosent, og er dermed årets høydehopper. Vitusapotek er den andre høydehopperen. Vitusapotek har forbedret sin Recommend-score med 5,8 prosent mens Apotek 1 har forbedret sin score med 5,1 prosent.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *