Historien om Hallvard

Årets sommeropplevelse på Lier Bygdetun!Bli med på en oppdagelsesreise gjennom Hallvard sitt liv, og kanskje finner du ut av ett eller annet om ditt eget også. Det er forestilling både lørdag og søndag, og den passer for barn fra 7 år og oppover.

Året er 1020 og en liten ung gutt blir født på Huseby gård i Lier. Lite visste han at hans liv var skjebnebundet og at selv i 2024 ville det bli laget kommunevåpen, kirker, skoler og forestillinger etter han. Den sterke historien om den rettskafne mannen som prøvde å redde en gravid kvinne i Drammensfjorden, er en tidløs historie om mot, nestekjærlighet og medmenneskelighet.

Hva var det som faktisk skjedde i livet til Hallvard som gjorde at han tok det ultimate valget? Hvordan var det å sette sine ben i et langskip på vei til Gotland? Var han egentlig så hellig som alle skal ha det til? Og hvordan i all verden var det å være i familie med rikskjendisen Olav den hellige?

Det er det ingen ringere enn St. Hallvard selv som har kommet hele veien fra himmelhvelvingen for å fortelle deg. Med på laget har han hele 70 utøvere som skal servere en rå historie som både rister og leker med følelsesregisteret ditt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *