Selfie før podcastinnspilling. Bente Wemundstad (t.v.) og Inger-Lise Gårdsrud.

Hør podcastintervju med BY Drammens redaktør

Podcastverten Inger-Lise Gårdsrud (41) har siden tidlig i sommer underholdt drammensere med podcasten Bølger i Drammen. I dagens episode ble BY Drammens redaktør Bente Wemundstad intervjuet.

For gründeren Inger-Lise er podcasten “bare” en hobby. Som fagperson brenner hun for ledelse, og driver sitt eget firma Inwaves der hun bistår bedrifter med å skape gode ledere. For er det noe Inger-Lise har lært gjennom årene som ansatt – og som leder selv – så er det at man får igjen det man gir som leder.

Podcast i stua

Ved siden av sitt nystartede firma driver hun altså podcasten Bølger i Drammen. Her intervjuer hun gründere og ledere som har stort engasjement i det de holder på med.

-Det er min måte å gjenspeile alt det gode, innovative og spennende som skjer i denne byen, sier hun. Inger-Lise er opprinnelig fra Lillehammer, men har bodd mesteparten av sitt voksne liv i Drammen – og er drammenspatriot på sin hals.
-Det er så mange dyktige og fremoverlente folk i denne byen, og om alle bidrar til felles løft, er det nesten grenseløst hva vi kan få til. Podcasten er et av mine bidrag.

Podcasten spilles inn hjemme i stua til Inger-Lise. Hun mener det er lettere å senke skuldrene og ha en rolig samtale i en slik setting. Midt på spisebordet står podcastutstyret, og man får beskjed om å ta på øreklokker og sette seg tett inntil mikrofonen.

-Om du sier noe feil som du vil ha strøket, tapper du bare tre ganger på mikrofonen. Da ser jeg det når jeg redigerer, sier hun.

Her kan du høre dagens podcast: https://open.spotify.com/episode/5Xd6PhFH16px3KU1E5ejGZ

Møtes etter jobb

AfterWork Drammen er noe annet den driftige Konneruddamen har vært med på å starte. Her møtes de som ønsker etter arbeidstid sånn cirka en gang i måneden til en prat om løst og fast. Perfekt for å skape relasjoner på tvers av bransjer.

-Vi prøver å unngå og snakke for mye jobb, da – vi vil bli kjent med folka først og fremst, sier Inger-Lise.

AfterWork Drammen har kun lagt ut innlegg på LinkedIn siden oppstarten, og nå har de 122 medlemmer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *