Tom Erlend Skaug Foto: Hans Kristian Thorbjørnsen

Høyre med sterkeste medlemsvekst på 10 år

Høyre økte medlemstallet med 1639 medlemmer i 2022. Alle fylker har medlemsvekst. Totalt hadde partiet ved årsskiftet 29 584 betalende medlemmer, en økning på 5,9 % fra året før.

Oslo Høyre har hatt den sterkeste veksten totalt, mens Agder Høyre har prosentvis størst økning. 3500 av Høyres medlemmer i 2022 er helt nye.

– Jeg synes det er spesielt gledelig at Høyre vokser over hele landet, sier generalsekretær Tom Erlend Skaug. Alle Høyres fylkeslag økte medlemstallet sitt i 2022. – Vi merker at det er god stemning rundt partiet, og at mange har lyst til å bidra til blå valgseier neste år. Det er faktisk ti år siden sist vi fikk like mange nye medlemmer på ett år, og det er gøy at så mange vil være med på Team Høyre.

Høyre er tidligere ute enn noen gang med forberedelsene til høstens lokalvalg, og er svært godt rustet for valgkampen. Partiets mål er å doble antallet ordførere (fra dagens 35 til minst 70).

– Aldri før har så mange Høyreforeninger nominert ordførerkandidaten sin så tidlig. Allerede i november 2021 nominerte de første foreningene sine ordførerkandidater, og et drøyt år senere er tallet oppe i 180, sier generalsekretær Tom Erlend Skaug. – Det vitner om at partiet er klart for valgkamp. Over hele landet står Høyre-medlemmer på hver eneste dag for å vinne mange nye ordførerkjeder etter valget i september. Det har noe å si hvem som styrer i lokalsamfunnet ditt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *