Parkering forbudt-skiltene ble satt opp mandag kveld. FOTO: Vilde Sundet.

Hundrevis av barn rammes av stengt parkering

I dag fikk Åssiden Idrettsforening beskjed fra Drammen kommune om at parkeringsplassen ved Berskaughallen er stengt for parkering. Flere hundre barn er innom hallen på trening hver uke.

Parkeringsplassen skal brukes til snødeponi for all snøen som ligger i sentrum. Der skal den ligge til den er smeltet, og det er dermed uvisst nå plassen åpnes for parkering igjen.

Daglig leder Ørjan Dimmestøl i ÅIF fortviler:

-Bare i allidretten er det rundt 100 barn mellom fire og sju år som deltar. Skal vi henvise alle disse – med foreldre – til kollektivtransport? Det blir temmelig kaotisk. Men det verste er at vi ikke har fått tid til å finne alternativer. Parkering forbudt-skiltene ble satt opp i går kveld. For meg virker det som om kommunen ikke helt forstår viktigheten av alt som foregår i en idrettshall.

Listen over arrangementer som rammes er lang, i følge Dimmestøl.

-Kommende helg skal vi være vertskap når et jenter 12 lag fra Horten kommer for å spille kamp. Avkast er kl 10:00 søndag morgen. Skal de komme seg til kampen med kollektiv må de reise dagen før. Tenker Drammen kommune at dette faktisk er en grei løsning?

Ørjan Dimmestøl har sendt en e-post til Drammen kommune, og det samme har BY Drammen.

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *