F. v.: Ole-Johan Rygh, Marie Stenstadvoll, Cathrin Janøy og Lan Marie Berg (alle tre fra MDG), og til høyre Tom Egil Johannesen.

Hyggelig besøk på Marienlyst

Torsdag 4. mai hadde noen politikere fra MDG lyst til å besøke oss på Marienlyst for å høre på hvordan vi driver og håndterer problematikken med frafall av barn og unge fra familier med økonomiske utfordringer.

Vi fikk presentert Skiold og hva og hvordan vi driver klubben. Daglig leder Sondre Bulie fortalte litt om Skiold og viste frem filmer om hva klubben driver med, og Adrian Temte snakket litt om Aktive lokalsamfunn og problemer blant barn og unge i forhold til økonomi. Nåværende og tidligere styreleder Ole-Johan Rygh og Tom Egil Johannesen bidro også med sine tanker og synspunkter for hvordan det er å drive en bredde klubb med fokus på at alle skal få være med. Vi takker stortingsrepresentant Lan Marie Berg, Cathrin Janøy og Marie Stenstadsvoll fra MDG Drammen for besøket og engasjementet for idrettens kår. Et meget hyggelig møte ble avsluttet med besøk på Frydenhaug skole hvor Adrian  gjennomført en FYSAK time for noen av elevene på skolen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *