JONE, alias Jonas Nes Steinset.

-Jeg flytter hjemmefra om jeg vinner

– Bare å komme seg til finalen i Trondheim ville vært en drøm og akkurat nå holder hjertet på å hoppe ut av brystet. Og vinner jeg så flytter jeg ut fra gutterommet!

Tekst og foto: Frode Winther Nylehn Johansen

Artisten Jone fra Lier følte seg litt liten da hele Norges pressekorps var samlet for å overvære NRKs presentasjon av årets deltakere for pressen. Alle med sitt på agendaen, og fullt kaos med Nordlys i Nord og Agderposten helt sør og alle midt i mellom.

Ekko inni meg

Alle artistene ble presentert med en 15 sekunders snutt av hver artist. Plutselig er en vakker gutt i fokus –  Jone fra Lier. Han vekket liten interesse fra de andre avisene, så han fikk være i fred for alle andre enn BY Drammens utsendte. Vi fant veien til den store scenen der vi fikk oss en prat. Jone forteller at han ser opp til brassbandet Swing-it, som hadde sin start som gatemusikere i Tønsberg.
-De kan det meste på både innblås og utpust, sa Jone. og la til at han var rimelig sikker på at de har en real sjanse så lørdag 21. januar. Det er den samme dagen Jone selv skal fremføre sin sang; “Ekko inni meg”. Den kan du høre her: https://youtu.be/SPtDUWfH-5w

Ukjent for de fleste

Jone har ikke blitt kjendis ennå, og ikke mange har hørt musikken hans. Så får vi se hvordan statusen er etter endt Grand Prix-detakelse i kveld.
-Dette er stort for meg. Det er ikke alle som bor i Lier som vet hvem jeg er en gang, smiler Jone lurt.
Vi ber ham forklare hva sangen hans handler om:
– Det er ikke alle som spør om hva sangen handler om…så fjær i hatten der. Det er en kjærlighetsballade der trykket fra musikken beskriver følelsene godt. Den handler ikke spesifikt om meg, men jeg tror du føler det på kroppen når du hører den. Det er en rimelig heavy  poplåt med noen kulturkræsj som jeg tror treffer deg rett i sjela. Men folkemusikk som også ligger der som lydspor.
Mikrofonen i glass, her omkranset av Eurovision-bamser, er det fysiske beviset vinneren får.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *