JONE, alias Jonas Nes Steinset.

JONE er med i Melodi Grand Prix

Jonas Nes Steinset (26) fra Lier, med artistnavnet JONE, deltar i Melodi Grand Prix for første gang. Med låten «Ekko Inni Meg» kommer han med en fengende låt som gjør at du får lyst til å danse.

Etter et skolebytte i 9. klasse ble han introdusert for musikk, noe som førte han videre til en bachelorgrad i låtskriving og produksjon på Høyskolen Kristiania. Her møtte han Daskeladden, sin faste kompanjong som han i dag turnerer og produserer all musikk sammen med. Siden 2020 har JONE spesialisert seg på allsangvennlig og fengende festmusikk, med singler som «Et sted på Montebello», «Jag gillar dig» og «Livet på bøgda».

I 2021 ble han Spellemann-nominert i kategorien festmusikk, og mottok gulltrofé for singelen «Eventyr». JONE har blitt sammenlignet med navn som TIX, Cir.Cuz og Halva Priset/Katastrofe. Dette er også artistkolleger han alltid har sett opp til og latt seg inspirere av. Med egne konserter, og som oppvarmere for Hagle, TIX, Staysman og Ringnes Ronny, har de opplevd en stadig økende popularitet.

JONE har samlet sett nær 10 millioner avspillinger på strømmetjenestene. Deltakelsen i Melodi Grand Prix er en milepæl i den unge bygdeguttens karriere så langt.

Ansvarlige for “Ekko inni meg” er: tekst og melodi av Morten Franck, Christopher Colin Archer, Christine Ekeberg, Audun Agnar Guldbrandsen og Jonas Nes Steinset .

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *