Julaften for alle

Denne artikkelen sto på trykk i Byavisa Drammen desember 2012.

Ingen grunn til å sitte alene på selveste kvelden. Det er flere organisasjoner som tilbyr fellesskap på selveste julaften.

INVITERER: Pastor Ejgil Nielsen inviterer nok en gang til tradisjonell julaften i Norkirken. Alle er velkomne, sier han. FOTO: TERJE PRESTÅRHUSFor 8. gang på rad arrangeres det “Julaften for alle” på Fjell. Det hele foregår på selveste julaften fra kl. 14 – ca. kl. 19.

Fjell bo- og servicesenter, i kafeteriaen, Lauritz Hervigsvei 15, Fjell. Arrangementet et gratis tilbud og rettet mot folk som ønsker å være sammen med andre denne kvelden.

Borettslagene på Fjell spanderer julemiddagen, og det blir valg mellom ribbe eller halal-pinnekjøtt med tilbehør. Det blir julesanger, og hvis det kommer barn, blir det gang rundt juletreet. 

Gled deg til pepperkaker og gløgg, underholdning, god mat, alkoholfritt drikke, allsang og bløtkake! Forresten: Julaften for alle er, som navnet tilsier, åpen for alle, også for mennesker som ønsker å bli kjent med norske juletradisjoner. 

Påmelding til Monika Bock, telefon 32 80 17 17

Julaften på Møtestedet

Kirkens Bymisjon har førjulsarrangement i morgen. Det er daglivarekjeden Kiwi som tar på seg spanderbuksene som vanlig, og byr på julemiddag på Møtestedet. I Nybyens aktivitetskafé blir det servert julemat fra Kokkelauget til glede for brukerne.

– Møtestedet har åpent 365 dager i året, og julaften er intet unntak, sier John Ivar Windstad.
– Julaften blir det servert julemat og det blir utdeling av pakker til de som kommer innom.

Også KBs avdeling FRI har julearrangementer for de som er tilknyttet der.

Tradisjonell jul

Norkirken inviterer alle som har lyst til å være med på felles julefeiring fra klokka fem på julaften. Arrangementet varer til klokka 22. 

– Det blir tradisjonell norsk jul med middag, dessert og pakker til barn og ungdommer, sier pastor Ejgil Nielsen.

I fjor var det rundt 80 mennesker i alle aldre som fant veien dit. 

– Det har vokst i antall for hvert år, sier pastoren.

Han ber om at folk som vil være med å feire jul sammen med dem, melder seg på ved å ringe 918 41 941.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *