Kenneth Fjeld i midten.

Kampsportlærer fra Krokstadelva gir ut bok

Kenneth Fjeld fra Krokstadelva er Chuck Norris sin første europeiske elev, og representerer Norris sin karate- og kickboxingstil i Europa. Han har sort belte i flere forskjellige kampsporter etter å ha trent i snart 37 år. Nå har han utgitt en kampsportroman.

Boken heter «Blodig Ære» og er en intens thriller for ungdom og voksne, som inneholder kampsport action, romantikk og litt komedie. Her er en liten oppsummering:

“Jack Cain våkner etter nok et mareritt om foreldrenes brutale død. Samme dag mottar han et brev i posten fra en ukjent avsender i Japan. En rekke uforutsette hendelser gjør at han oppdager ukjente deler av sin fars liv. Det blir starten på en livsfarlig reise til et annet kontinent. Sammen med sin sekretær og sin fars tidligere partner, Takimura, må de løse et mysterium rundt hans fars død og bekjempe en klan besatt av hevn. Med sitt eget og sine venners liv i fare, får han bruk for sine kampsportkunnskaper i dette actionfylte eventyret som leder ham og hans venner frem til et dødelig oppgjør med fortiden.”

-Grandmaster Chuck Norris og hans bror Grandmaster Aaron Norris motiverte meg til å skissere ned bokideen tilbake i 2007. I et møte fortalte jeg om ideen og de anbefalte meg å skrive den ferdig og få den gitt ut i Norge, før den blir sluppet i utlandet. Jeg har jobbet litt nå og da med den og et par andre bokideer i løpet av årene, men det var først da jeg mistet to nære venner i kampsportmiljøet at jeg satte meg ned for å skrive den ferdig. Min kone og mine mentorer motiverte meg til å få den ferdig en gang for alle og nå er den endelig klar for utgivelse, sier Kenneth Fjeld.

Boken, som er klar for salg 1. desember, er finansiert av flere av hans elever som har støttet bokprosjektet, og eventuelle inntekter fra boken vil gå tilbake til videre drift av kampsportsenteret Aesir Academy – Premier Martial Arts i Krokstadelva, for å trygge fremtidig undervisning av barn, ungdom og voksne i lokalmiljøet.
-Det har aldri, så vidt jeg vet, vært skrevet en kampsportroman av en norsk forfatter, så jeg er veldig spent på responsen. Jeg er vel det man kan kalle en amatørforfatter, men alle mine testlesere har likt boken og synes den er spennende. Det er ikke en barnebok og er ment for unge voksne og godt voksne som kjenner igjen 80-tallets kampsport filmer. Om boken blir en suksess, skal man ikke se bort i fra at det kommer flere bøker, sier Fjeld.
-Og i USA sitter det mange som gleder seg til boken blir oversatt til engelsk, deriblant mine mentorer Chuck Norris og Gena O’Kelley Norris, som har lovet sin støtte når den kommer til det amerikanske markedet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *