Foto: Olav Vikingstad

Klar for konsert med Slomosa på Union scene?

Etter åtti(!) konserter i 2022, dundrer tundrarock-fenomenet Slomosa på’an igjen i 2023 – året de endelig slipper musikk igjen.

Tekst: Mikkel Bast

Bergensernes debutalbum slo ned som en bombe på den internasjonale stonerrock-scenen sent i 2020, og kvartetten ble fort plukket opp og booket til øst og vest da verden omsider åpnet igjen. Turnéene med Kyuss-legendene i Stöner (US), Orange Goblin (UK) og Sasquatch (US) førte bandet fram foran publikum i 17 europeiske land i 2022, og konsertåret toppet seg med deres uventede opptreden i et stappfullt telt foran 8.000 publikummere på franske Hellfest.

Deres driv og utrettelige spilling har gitt dem et rykte som et helt spesielt live-band blant publikum og anmeldere – et live-band som fortsetter å levere kompromissløst kveld etter kveld. Med deres særegne miks av høy energi og tung hengemyrsriffing, eksploderer rockeklubbene til et intenst kok av de sjeldne når bandet setter i gang med sin catchy riffing.

Etter en vinter hvor de har høstet av riffene sine og kokt opp ferske låter klare til servering, er det et heltent Slomosa-beist som tar fatt på veien. Ikke gå glipp av en av årets store rockekonsert-høydepunkter, som kommer til Drammen i mars.

På vegne av Slomosa ønsker Union Rock alle velkommen for en god musikkopplevelse 1. mars.

Union Rock har arrangert konserter i Drammen siden 1995 og holder til i Kulturhuset Union Scene på Grønland i Drammen. Vi er drevet av frivillige ildsjeler og målet vårt er å bringe frem ukjente og lokale artister, men også levere arrangement med kjente nasjonale og internasjonale artister.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *