GAMLE SOPPEN: Den har stått der i over 20 år, den gode gamle soppen. Nå skal den straks males frisk og flott igjen før dørene åpnes.

Klare for en ny sesong

Denne artikkelen sto på trykk i Byavisa Drammen i mai 2010.

Badeanlegget på Marienlyst er ikke bare landets største – de har også den rimeligste inngangsbilletten!

– Vi har sjekket med dem vi kan sammenligne oss med her til lands, og vi er faktisk billigst, sier administrasjonsleder Camilla Torgersen. – Og størst!

Dørene åpner 5. juni for en ny sesong.

VENTER PÅ VANNET: Daglig leder Pål Stenbro og administrasjonsleder Camilla Torgersen er klare for en ny sesong på landets største badeanlegg.

Sunt og billig

Etter at Drammensbadet sto nyåpnet i 2008 har det vært mange kritiske røster om for dyre billetter. Da satte de ned billettprisene i helgene, men mange synes fortsatt det er for dyrt.

– Jeg tror ikke folk skjønner helt hva de får for inngangsbilletten her, sier Pål Stenbro , daglig leder. – De kan svømme, både ute og inne, spise, trene, sole seg, ta badstue eller få massasje i velværeavdelingen.

– Om du sammenligner prisen med en kinobillett og deler det på den tiden du tilbringer her, vil du se at det er faktisk veldig billig på badet, sier Camilla. – Og her får du helse på kjøpet!

Velværeavdelingen koster selvsagt ekstra, men tilbudet er der så fort man har betalt inngangsbilletten til anlegget.

– I fjor var det lite besøkende her, sier Stenbro. – Været har selvsagt litt av skylden, men jeg tror at vi ikke fikk frem budskapet godt nok om at vi faktisk har åpent mellom ute- og innebadet. Så om det kommer en regnskur, kan man trekke innendørs, og vise versa.

Stenbro ser ikke bort i fra at elvebreddens bademuligheter har tatt mye av badegjestene. 

Skjulte nyheter

I fjor sommer kom soppen på plass, og snart skal prikkene males av en av de ansatte som har støest hånd. 

– Ellers er de største nyhetene i år ikke synlige for publikum, sier Pål Stenbro. – Rørsystemet er byttet ut, og det var på tide! Det er første gang siden åpningen i 1965, og mye var rustet helt i stykker.

– Nytt i fjor, og som mange ikke fikk med seg, var et grillområde med steinbord til å sette engangs griller på, innskyter Camilla Torgersen. – Dermed står man fritt når det gjelder matvalg, og kan tilbringe en hel familiedag med middag mellom badingen.

Plaskebassenget for de aller minste var også nytt i fjor, og fire til seks badevakter sørger for enhver tid for at alle er trygge.

SOMMERFRYD: Vannsprut og full fart hører med til sommerdagene på utebadet på Marienlyst. FOTO: DRAMMENSBADET

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *