Fremad marsj!
Nå kan du bli med å spille og marsjere i Konnerud Skolekorps

Korpset ønsker seg stort korps til jubileum

I 2025 fyller Konnerud Skolekorps 70 år. Det skal korpset feire med jubileumskonsert i Drammen teater, fest og utenlandstur.

Tekst: Tom Byermoen

Nå ønsker korpset seg enda flere medlemmer som kan bli med på feiringen.

Prøv instrumenter

Tirsdag 16. og 23. april kl. 17.30 kan alle prøve instrumenter på Konnerud skole. Korpset starter et nytt kull rekrutter med mulighet til en prøveperiode frem til sommeren.

Som musikant i korpset får man instrument, uniform, enetimer på sitt instrument (gjennom kulturskolen) og samspill med andre. Man får mulighet til å være på spennende turer, bli kjent med barn fra andre skoler uavhengig av kjønn og alder, kjenne på magien i godt samspill, være en del av et sunt og trygt ungdomsmiljø og få en hobby du kan glede deg over hele livet.

Kjendiser

Det er ikke hvem som helst som viser frem instrumenter denne dagen. Konnerud Skolekorps har en rekke flotte instruktører, dirigenter, barn og ikke minst foreldre i korpset. På grovmessing kan du møte en ikke helt ukjent figur fra Kringkastingsorkestret (KORK). Andreas Bratland (tuba) er korpsets nye dugnadsansvarlig og kan hjelpe ditt barn med å treffe de dypeste tonene på baryton, trombone og tuba.
På øvelsene til korpset er det god stemning blant foreldre også. Andreas Bratland er en av de som viser frem instrumenter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *