GAMMEL GÅRD: Fosserud gård er en gammel gård, og Charlotte Welo og mannen har overtatt den og gir den nytt liv. Nå blir det Fosserudmarten til helgen.

Koselig marked på gammel gård

Denne artikkelen sto på trykk i Byavisa Drammen i mai 2016.

Charlotte Welo og mannen overtok Fosserud gård på Konnerud for få år siden. Her har Charlotte skapt et levende miljø med butikk, og til helgen skal hun arrangere marked.

–Det kommer mange hyggelige utstillere som har mye rart med seg, sier Charlotte Welo.

–Vi kan friste med honning, hjemmestrikk, malerier på kosteskaft, smykker, tøfler, puter og brikker omsydd fra japanske magebelter og andre sydde produkter – blant annet. Barna skal få sitt også, Heather the clown kommer og skal underholde med ballongdyr og hun maler også ansikt til en billig penge. Vi skal ha rebusløp med fine premier, et vanlig lotteri med mange flotte premier, og vi selger vafler, pølser, kaffe og saft.

Charlotte håper at Fosserudmarten blir en årlig foreteelse, og at mange tar turen nå på lørdag. 

–Vi har fått inn mange utstillere som skal selge fine ting, også noen som skal selge brukte ting og antikviteter, sier Charlotte.

Selv har hun butikken Charlottes Vintage og café som har åpent i helger og ellers når folk etterspør det. Her selger hun en del smykker, antikviteter, egenprodusert honning og kaffe.

–Det er ikke alle som vet hvor Fosserud gård er, men det er enkelt å finne frem, sier Charlotte. 

–Rett etter Konnerud skole er det ned til venstre mot Stordammen. Men det er håpløst å passere to biler på veien her, så publikum må parkere på hovedveien.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *