KRIS HAR BURSDAG!

Gründer, styreleder og fortsatt aktive rådgiver Kristin Haftorn Johansen fyller 70 år i dag. 26 år med Fønix Kompetanse; som helt fra hun startet opp har vektlagt å være den praktiske, resultat- og menneskeorienterte sparringspartneren for våre kunder.

Tekst og foto: Cecilie Steenland

«det handler om mennesker» – det er Kris det!
Erkedrammenser, et politisk dyr, med DHK i sitt hjerte. En engasjerende prosessleder som brenner for utvikling, endring og resultater for kunder og samarbeidspartnere. Utdannet pedagog, dommer og trener i håndball. Sammen med andre engasjerte lokalpatrioter startet hun opp DHK, og var siden leder for klubben gjennom flere år.

Dette sier kollegene

Kris og jeg har lang fartstid sammen. Hun er raus, faglig sterk, uhøytidelig og inkluderende. Samtidig sta og til tider utfordrende, og takk for det! Det i praksis å jobbe med en som tenker ulikt meg selv har utviklet meg, og det har formet vårt fellesskap og vårt vennskap. Du kan stole på Kris, alltid“. (Bente)

Kris er tydelig (noen ganger veldig tydelig), mild, kravstor, morsom, fleksibel og robust. Hun er en dame med mye på hjertet og meningers mot. Hun er en solid kollega, med et stort hjerte for sine medmennesker. Kris liker å utfordre!” (Cecilie)

Kris er hel ved – kunnskapsrik, grundig, rett frem og til å stole på“. (Narve)

Jeg har kjent Kris lenge og er nå også så heldig å få jobbe sammen med henne i Fønix. Det er spennende, lærerikt og veldig hyggelig!” (Anne Marie)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *