DRAMMENSKUNSTNER: John Erik Johnsen debuterte i godt voksen alder som kunstner. Nå er han svært aktiv, og bildene hans er populære.

Kunstutstilling på Arontunet

Denne artikkelen sto på trykk i Byavisa Drammen i september 2015.

For første gang stiller Per Helge Bekkevold veggene på Arontunet Lodge til disposisjon for kunst. Drammenskunstneren John Erik Johnsen er første utstiller.

–Det var veldig fint å få John Eriks bilder på veggene, sier Per Helge Bekkevold. 

–Mange av bildene hans er fra Drammensmarka, og flere av bildene er med sportsmotiver. Det passer bra her på Arontunet.

PRØVER NYTT: Per Helge Bekkevold driver Arontunet Lodge, og vil trekke gjester med kunstutstilling.

Utstillingen med John Erik Johnsen åpner til helgen med kunstneren til stede. Han har tidligere stilt ut på Landfallhytta og på Union Hotell.

–Jeg har et spesielt forhold til Arontunet, sier John Erik, som tidligere drev Villmarksopplevelser og brukte marka rundt Aron mye.

Kokken Bekkevold har drevet Arontunet Lodge siden februar 2014, men har vært med siden 2007. Han har mye folk innom i helgene, både i skisesongen og i sykkelsesongen. I ukedagene er det roligere.

SKIMTEN: Dette er et motiv fra John Eriks kunst. Mange drammensere kjenner igjen denne skiltposten som viser vei til blant annet Skimten.

–Jeg ønsker at folk skal bli oppmerksomme på at Arontunet serverer norsk husmannskost hver eneste dag, til en rimelig pris, sier han.

–At folk i området kommer og bruker dette som sitt lokale utested. Det blir i grunnen ikke så mye dyrere å spise her enn å kjøpe råvarer og bruke tid på å lage det hjemme. Og vi serverer solid norsk mat. 

På kjøkkenet har han hjelp av kokken Erik Brandt, og ved siden av cafédriften har de catering og selskapsvirksomhet.

–Jeg har lyst til å finne på flere aktiviteter i uken, slik at folk får lyst til å ta turen hit, spise middag og få en opplevelse, sier Bekkevold.

–Tidligere har jeg hatt noen musikkarrangementer som var vellykket, og nå prøver jeg kunstutstilling.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *