ENDELIG: Endelig kan Martin Christoffersen erklære EasyLife Drammen for åpnet. Her flankert av Lisa Wollberg Vestli (t.v.) og daglig leder Johanne Egeberg.

Lett liv i Skioldhuset

Denne artikkelen sto på trykk i Byavisa Drammen i august 2010.

Drammenseren Martin Christoffersen har 62 sentere rundt i landet som bruker konseptet hans med EasyLife. Først nå åpner han i Drammen.

Skioldhuset har blitt pent utvendig igjen. Det føyer seg fint inn i nabolaget med duse farger, og nylig kom også skiltene med EasyLife opp.

Innvendig gjøres det klart med treningsrom i to etasjer og garderober i underetasjen. 

7.5 millioner kroner har han brukt på å kjøpe huset, med en vannskade som gjorde det nødvendig å påkoste noen hundre tusen til.

Klinikk

– Vi har vært på jakt etter et sted i Drammen i flere år, sier Christoffersen, som skapte dette konseptet for seks år siden.

– Vi ønsket oss et eget senter hvor vi kan samle administrasjonen og samtidig ha rom for våre langsiktige planer med en EasyLife klinikk. Her skal vi få plass til det, og målet er å åpne en klinikk i løpet av 2012.

Foreløpig står to etasjer med apparater klare. I andre etasje er det gruppetrening for medlemmene, med FunWalker-maskiner som har blitt et varemerke for EasyLife.

– Vi kunne ha valgt spinning og andre maskiner, men vi sikter oss inn mot et publikum som har store problemer med overvekt. Da er disse maskinene fine fordi det er lav belastning og en treningsform som kan brukes fra den helt utrente til så mye man måtte orke, sier Martin.

– Vi har ikke som mål å konkurrere med andre terningstudioer, det er fullt her i byen. Vi er et senter for medlemmer som sliter med overvekt.

I første etasje er det forskjellige apparater for individuell trening, hvor medlemmene kan komme og gå som de vil for å trene, og en sofakrok for de sosiale medlemmene – og de er det mange av, i følge Martin Christoffersen.

GÅ: FunWalker har blitt et varemerke for EasyLife. Det er nærmest stavgang på en maskin, og god trening med lav belastning.

Sosialt

– De som melder seg inn her, har felles problemer og erfaringer, derfor har de mye å snakke om. Sofagruppen blir et viktig innslag, sier han.

 Med seg i teamet i EasyLife Drammen har han fått ernæringsterapeut Johanne Egeberg som daglig leder. Hun fikk øynene opp for EasyLife da en tidligere kollega brukte programmet og gikk ned mange kilo og fikk masse overskudd. 

– Siden har jeg studert dette nøye, og har virkelig tro på det, sier Johanne.

Hun har vært helsekostansvarlig for Smart Club, og drevet for seg selv sammen med Askerterapeutene.

Ritva Bakken fra Skotselv skal også være tilknyttet senteret. Hun er fysioterapeut med stort ry, og har jobbet blant annet for hopplandslaget. Hun er veldig opptatt av forebygging av skader ved hjelp av trening.

– Teamet setter vi sammen med det mål for øyet at vi skal opparbeide en klinikk her, sier Martin.

Klinikken skal være for folk fra hele landet som trenger spesielt nær oppfølging i starten på sitt EasyLife-liv. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *