Galleri Bohem - Høytorvet i Drammen

Lokalt Kunstmarked hos Galleri Bohem

I den livlige atmosfæren på Galleri Bohem, prydes hvert hjørne med lokalt talent og kunstnerisk finesse. Søndag den 21. april forvandles Høytorvet i Drammen til en oase for både kunstentusiaster og skattejegere.

Tekst: Awat Sarzali

Galleri Bohem er ikke bare et marked; det er et kulturelt samlingssted som pulserer med kreativitet. Mens man vandrer mellom ulike stands prydet med eklektiske skatter, opplever man en verden der fantasi kjenner ingen grenser. Fra vintageklær til intrikate kunstverk, forteller hvert enkelt objekt en historie som bare venter på å bli oppdaget.

Godt innenfor Drammens hjerte, inviterer Galleri Bohem deg til å oppleve fellesskapets essens og håndverkets mesterskap. Duften av nylig brygget kaffe blandet med duften av kanelbolle, innbyr deg til å stoppe opp og nyte øyeblikket. Her, midt i travelheten, smis vennskap over felles lidenskaper for kunst og uttrykk.

Galleri Bohem fungerer som en oase for lokale kunstnere. Hvert penselstrøk og hver detalj i verkene puster liv i Drammens kultur og sjel. Fra de levende fargene i abstrakte malerier til de intrikate detaljene i håndlagde smykker, finner man noe som pirrer enhver fantasi. Bli med på Malekurs! Enten man er en venninnegjeng på jakt etter et eget malekurs eller bare ønsker å utforske den kreative siden, holder Galleriet faste malekurs på tirsdager kl. 15 og torsdager kl. 17.

Så enten man er en erfaren samler eller bare søker inspirasjon, ønsker Galleri Bohem deg velkommen til å skjemme bort sansene og tenne den kreative gnisten Søndag den 21. april på Rådhusgata 27.
Hvem vet? Man kan oppdage en skjult juvel som taler til hjertet og sjelen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *