Nytt liv på Godsen

Loppemarked i sentrum

Midt i byen er det på vei til å oppstå en ny bydel. Godsterminalen i Nybyen – et 100 år gammelt historisk bygg med flott arkitektur har allerede blitt brukt til flere arrangementer. Sist konsert med Gatas Parlament under Elvefestivalen. Men neste helg blir det loppemarked midt i byen!

Tekst: Tom Byermoen
Konnerud Skolekorps har i mange år hatt sitt tradisjonelle loppemarked i Konnerud-hallen, men i det siste har pandemi, konkurrerende arrangementer og dårlige økonomiske forutsetninger gjort at korpset har sett seg nødt til å lete etter andre lokaler. I fjor holdt arrangerte Konnerud Skolekorps Drammens største loppemarked på kaia i Drammen, i samarbeid med Helleristningen skolekorps. I år har vi flyttet oss enda nærmere byen, til det som må være Drammens mest sentrale loppemarked.

Ønsker seg lopper

Markedet finner sted lørdag 16. og søndag 17. september, hvor det blir salg av alt lopper, kaffe, kaker og annet godt å spise. På hverdager mellom 18-20 kan man levere lopper på Godsterminalen. Og korpset ønsker seg gjerne lopper som kan selges. Kjøleskap til kafédriften står høyt på ønskelista.
Konnerud Skolekorps håper mange vil benytte anledningen til å rydde opp hjemme og donere lopper som kan få nytt liv. For korpsets medlemmer og foreldre er loppemarkedet en travel, men også morsom helg som sørger for gode inntekter til korpset slik at deres prisvinnende medlemmer kan dra på seminarer, turer og delta i konkurranser.

Jubileum

I 2025 fyller Konnerud Skolekorps 70 år. Korpset har allerede begynt innsparingen til en ekstra påkostet utenlandstur, jubileumskonsert og feiring. Nå håper korpset at loppemarkedet kan bidra til å fylle jubileumskassa.
Mer informasjon om loppemarkedet kan man finne på loppemarkedets arrangementside.

Abonnèr i dag

Du får rett til å publisere egne saker (moderert), tilgang til “+” saker og etterhvert få tilgang til planlagt fordelsklubb.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *