NAOMI SOL OG BORAK LOVIAN: Det er som å komme inn i en annen verden, eller kanskje en annen dimensjon, når man entrer ChaReMi på Rundtom.

Magisk butikk

Denne artikkelen sto på trykk i Byavisa Drammen i november 2009.

Har du vært redd for å gå inn i den lille butikken ChaReMi i Havnegata? Trodd at her er det smågale mennesker med flagrende gevanter, krystallkuler og null bakkekontakt?

Når innehaverne i tillegg heter Naomi Sol og Borak Lovian og snakker om lysvesener, hvit tids healing og kraftdyr, er det lett å føle seg hensatt til en annen virkelighet.

Men her er det ingen grunn til frykt, tvert i mot. Her blir du kvitt frykt du måtte ha.

– Frykt er det største hinderet i verden. Frykt skaper sykdom og smerte, både fysisk og psykisk, sier Borak Lovian.

Både han og Naomi Sol driver som healere bakerst i butikklokalet. 

– Healing kan være alt fra et smil, en god tanke til håndspåleggelse. Felles for alt er den gode kraften, sier Naomi Sol. – Med litt trening vil man finne guider og hjelpere som tar seg av akkurat det problemet man holder på å løse. Healing er rett og slett kanalisering av kraften til guidene.

Startet i det små

ChaReMi startet forsiktig med litt røkelse og te i butikken. Vareutvalget har vokst seg stort og mangfoldig, og de to eierne har også fått mer og mer å gjøre med å holde kurs.

– Vi reiser rundt fra sør til nord og holder kurs, og i det siste har det også blitt populært med homeparties med healingtema, sier de.

Det blir og 6. desember julemesse på Gulskogen i Norsk Folkehjelp-huset 5. og 6. desember. Der kan man få litt magi i julestria, og hente krefter ved hjelp av massasje, healing og detox, samt bli spådd i tarot og hånden. Lørdag kan man også bestille en magisk julemiddag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *