Mathilde tar med seg treningen i ferien

Mathilde skal delta under årets sommerkampanje – Aktiv juli! For det går fint an å ta ferie uten å droppe treningen, og da slipper du skippertakene når hverdagen kommer igjen.

Magnus Moss Olsen, Bedriftsidretten Buskerud
Hva motiverte deg for å bli med på årets sommerkampanje?
Denne kampanjen er et helt supert initiativ, jeg ble skikkelig motivert til å holde treningshverdagen ved like gjennom sommeren. ☀️
Hva motiverer deg i din treningshverdag?
Det som motiverer meg i treningshverdagen er følelsen av å kjenne seg i god form i dagligdagse aktiviteter. Og ikke minst, følelsen man har under og etter en treningsøkt. Jeg elsker å være sosial samtidig som jeg er i aktivitet, så jeg prøver ofte å få med meg venner når jeg skal trene, da føler jeg at jeg slår to fluer i en smekk!
Gjør som Mathilde å bli med på årets spreke sommerkampanje du også!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *