Foto: Rune Bendiksen

Misjonen kommer til Drammens teater

I en årrekke har man på P4 hver fredag kunnet høre fullimprovisert munnglammeri fra meningsmonarkene Atle Antonsen og Johan Golden. Nå tar gubbeguttene sin fasitbaserte oppsummering av verden videre til scenen som livepodkast.

21. oktober kommer gutta til Drammens teater.

Atle Antonsen og Johan Golden er ikke helt ukjent med å stå på scenen sammen, for nesten tjue år siden sto de på humorscenen sammen med forestillingen «Tilnærmet lik sant» og i 2008 ble «Misjonen» født.  Og «Misjonen» lever fortsatt i beste velgående som podkast og på P4. Antonsen og Golden er i prinsippet to spalteglade herrer, men hvilke spalter som måtte dukke opp på scenen av de hittil meget uregelmessige og improviserte spaltene fra radio og podkast er høyst usikkert. ”Golden Duck”, lokalavisnyhetsspalten ”Stopp Pressen” og ”Ting vi ikke lurte på” er rimelig halvfaste travere, men brått kan de igjen også dukke opp med de sporadiske spaltene ”Hvor kjedelig er hest” og ”Quizzzzzzz”.
I 2021 fikk det populære humorprogrammet nær 30 prosent av stemmene og stakk av med den gjeve publikumsprisen under «Prix Radio». Dermed gikk publikumsprisen for første gang på 14 år til noen andre enn NRK. Misjonen med Antonsen og Golden fikk også dette året prisen for årets beste humorinnslag.
Og dersom du ikke trodde denne pølsen var fullstappet nok – deres faste vikar BARE EGIL kommer også!

Bare Egil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *