FFO-sjef Stian Bjerkan Bråten.

Nå blir det FFO på Åssiden

Åssiden FFO er endelig lansert og vi starter opp 17. august! Vi åpner for påmelding for ett halvår av gangen.

For våren blir ny påmelding åpnet i november, mens for høsten legges påmelding ut i april. Her kan du lese mer om FFO.

FFO i Åssiden IF ledes av Stian Bjerkan Bråten som er 33 år gammel. Han kommer fra Hallingdal og har vært en del av Åssiden IF fra januar 2023. I tillegg til å være ansvarlig for FFO er Stian trener for juniorlaget. Ved siden av å jobbe i Åssiden IF vil Stian også være engasjert som spillerutvikler på kretslag gutter 2010 og U18 i Mjøndalen.

Ønsker å jobbe med barn og ungdom

Stian har en bred fotballfaglig bakgrunn. Karrieren startet hjemme i Hallingdal Fotballklubb hvor han hadde flere trenerverv. Deretter hadde han en periode i Stoppen SK sin FFO og jobbet parallelt i Mjøndalen IF sitt akademi. Før Åssiden var han tre år som assistent for 2. Divisjonslaget Notodden.

Stian har UEFA B lisens og i 2022 tok han også UEFA Spillerutvikling B. Derfor ønsker Stian nå å jobbe med barn og ungdom fremover, og har ambisjoner om UEFA Spillerutvikling A kurset. Så her har vi en trener med masse kompetanse, med fokus på å utvikle spillere og skape aktivitetsglede.

For de yngste

Åssiden FFO vil være et todelt tilbud. For de minste er det FFO som har fokus på aktivitet- og fotballglede. Her blir det et fokus på at barna skal ha det moro med ball. Dette gjøres sammen med trygghet og mestring, lek med ball og skape gode opplevelser.

Akademi

For 5.-7.trinn (og 4. klasse fredager) blir det akademi. Vi skal fortsatt ha det gøy, men fokuset blir på læring og utvikling i større grad. Øvelsene blir mer teknisk krevende og skal utvikle fotballspillere. Det er derimot ikke krav om ferdigheter, men vi forventer nysgjerrighet, læringsiver og et ønske om å utvikle seg.

Alderstrinnene kan delta på følgende dager:

2011: Mandager, Torsdager og Fredager

2012: Mandager, Torsdager og Fredager

2013: Mandager, Torsdager og Fredager

2014: Tirsdager, Onsdager og Fredager

2015: Tirsdager og Onsdager

2016: Tirsdager og Onsdager

Alle dager er FFO åpent fra kl. 13.00 – 16.30 med effektiv treningsøkt i tidsrommet 14.30-16.00.

Spillerne får mat før trening. De får også frukt. Noen ganger vil vi også servere varmmat!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *