JULAFTEN: Maxbo Lier kommer med gaver! Shinneyd (t.v.) og Jon bærer opp verktøy, mekkebenker og sykkelholdere.

Nå kan det mekkes

Denne artikkelen sto på trykk i Byavisa Drammen desember 2009.

– Endelig kan vi mekke på syklene og brettene inne!
Nøstedhallen er et eldorado for ungdommer som liker fart og spenning, men utstyret må holdes i orden.

– Sånn som det har vært til nå, må folka bære syklene eller brettene ned og ut når de skal repareres, sier Trond Bardalen, som er sjefen i  Nøstedhallen.

LETTERE: Jon Berge Nordstrøm (med rød lue) jobber på Høydahl Sport, og er vant til å bruke godt verktøy. Nå er det på plass i Nøstedhallen også. Knut Nyberg fra Maxbo Lier og Trond Bardalen er glade for at gutta får mekkesaker.

Nå blir det mer orden, for Maxbo leverer alt de trenger av verktøy, benker og sykkelholdere.  

– Klart vi støtter opp om slike foretak, sier markedssjef Knut Nyberg i Maxbo Lier. – Det er ikke alle som passer til fotball eller annen lagidrett, og denne hallen er midt i blinken for de som vil holde på med andre ting. Om litt verktøy og noen arbeidsbenker kan bidra til utviklingen her i hallen, stiller vi gjerne opp!

Sykkel døgnet rundt

– Syklingen reddet meg, sier Jon Berge Nordstrøm (16). – Jeg droppa omtrent ut av skolen i 7. og 8. klasse. Hadde jeg ikke funnet veien til Nøstedhallen og Trond her, vet jeg ikke hvordan det hadde gått med meg.

Jon er i hallen så mye han kan. Om sommeren, når det er åpent hele dager, er han der fra tidlig om morgenen til det stenger. Og om han ikke får nok av sykler i hobbyen sin, jobber han nå på sykkelverkstedet på Høydahl Sport.

BRA SAMLING: Nok verktøy til all mekking. F. v. Jon Berge Nordstrøm, Shinneyd Strøm, Knut Nyberg fra Maxbo Lier og Trond Bardalen, leder i Nøstedhallen.

Fra starten

BMX-sykling er en av tre grener sport i Nøstedhallen. Det er forskjellige kvelder for BMX, skating og inline skøyter.

– Jeg har brukt hallen siden den åpnet for sju år siden, sier Shinneyd Strøm (17). Han går 2. Klasse på Strømsø videregående, og på fritiden konkurrerer han i skateboard. For han er hallen perfekt til trening og konkurranser, men han reiser også landet rundt på oppvisninger og konkurranser.

– Miljøet her er helt spesielt, sier Shinneyd, som sammen med Jon hjelper til å legge forholdene til rette for de som er ferskere og yngre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *