IMG_3347

Norges største korpsstevne

Denne helgen arrangeres Norges største korpsstevne – Tusenfrydstevnet. 119 korps fra Hammerfest i nord til Arendal i sør deltar på stevnet. Ett av disse korpsene er Konnerud skolekorps sammen med flere andre korps fra Drammen. Blant annet Danvik og Helleristningen.

Tekst: Tom Byermoen

Konnerud skolekorps har deltatt på Tusenfrydstevnet i mange år, og i år hadde korpset slått sammen hovedkorps juniorkorps og foreldrekorps til ett stort korps.

Sammen med aspiranter som duskebærere fikk alle vært med på å marsjere og spille seg gjennom parken før 28 korps i lørdagens første pulje ble samlet på amfiscenen hvor det ble fellesnummer med alle korpsene.

Etter en morgen med konserter, innmarsj og fellesnummer kunne korpsets medlemmer ha det gøy i parken resten av dagen. En morsom dag for både barn og voksne.

Men etter en skikkelig kosedag i Tusenfryd er korpset klar for siste innspurt før neste helgs loppemarked på Godsterminalen i Nybyen. Lageret begynner å fylles med lopper, men vi har plass til enda mer. Så kom innom godsterminalen mellom 18 og 20 for å levere lopper som kan få nytt liv neste helg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *