LANG TID PÅ KJØKKENET: Det er Kristine Malm (t. h.) som eier og driver Designa kjøkken på Åssiden, mens Tone Nes er foreløpig eneste ansatte. De har begge mange år bak seg i kjøkkenbransjen.

Ny kjøkkenforhandler i Drammen

Denne artikkelen sto på trykk i Byavisa Drammen i mars 2016.

Sist uke åpnet Designa Kjøkken på Åssiden, godt plassert ved siden av Skousen elektriske og Fagmøbler. Den danske kjeden har dermed 17 forhandlere i Norge i tillegg til 38 i Danmark.

Kjeden drives som franchise, og eier og driver i Drammen er Kristine Malm. Hun har mange års erfaring fra bransjen, og det har også hennes foreløpig eneste ansatte, Tone Nes. 

–Når denne muligheten kom, var det helt klart at det var dette jeg ønsket å gjøre, sier Kristine Malm.
–Designa kjøkken er innovativt, og det er kortere avstand for å løse spesielle behov.

BRICK: Dette systemet kalles Brick, og kunden kan plassere skuffer og hyller der de måtte ønske.

Det meste av kjøkkenet produseres i Danmark, der en stab på 80 ansatte bemanner produksjonen. Designa startet i 1992, og da med møbler. Fra 2000 gikk de over til kun kjøkken, bad, vaskerom og garderobe, og i fjor var omsetningen på 375 millioner kroner. Designa planlegger flere butikker i Norge, og i april skal en ny stå klar i Gardermoen-området. Ytterligere tre eller fire butikker åpner til høsten.

–Ikke alle er rene Designabutikker, som denne, sier Kristine Malm.
–Noen forhandler Designa kjøkken i tillegg til andre produsenter. Vi har valgt å være en konseptbutikk, og selger alt til kjøkken, bad og garderobe, inkludert belysning, hvitevarer, lysestaker og andre småting.

Prisen på kjøkkenet ligger fra rimelige og flatpakkede løsninger til dyrere modeller og kjøkken som tegnes og monteres.

–Vi har hele spekteret og mange kvaliteter, sier Kristine Malm. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *